Resultaat 1–20 van de 42 resultaten wordt getoond

O.P.I Nagellak

O.P.I. nagellak is, naar eigen zeggen, de wereld leider op het gebied van professionele nagelverzorging. Ze bieden een enorme hoeveelheid kleuren, vaak uitgebracht middels verschillende collecties. De focus bij OPI ligt op de kwaliteit van de nagellakken, het is niet voor niets een geliefd merk in nagelsalons. Ze richten zich op veiligheid en innovatie en geven hun lakken geweldig creatieve namen.

Is OPI nagellak goede nagellak?

Ja, absoluut. OPI nagellak is van salonkwaliteit en wordt veelvuldig gebruikt in professionele nagelsalons. Bij het juiste gebruik blijft OPI tot zeker 7 dagen prachtig mooi.

Waarom O.P.I nagellak een van onze favorieten is

  • Nagellak van OPI bevat veel kleurpigmenten. Al na 1 laag dekt de nagellak super goed.
  • O.P.I nagellak heeft een geweldig borsteltje (het ProWide penseel), waarmee het aanbrengen nog makkelijker is en je resultaat nog beter.
  • Na openen van het flesje gaat jouw OPI nagellak super lang mee: tot zeker 2 jaar na openen is de lak nog hartstikke goed.

OPI Nagellak verwijderen

De nagellak van O.P.I is gemakkelijk te verwijderen met een nagellak remover. Die dit op een watje en wrijf over de nagel. Jouw nagels zijn binnen mum van tijd weer schoon en klaar voor een nieuw kleurtje!