Toont alle 9 resultaten

Sally Hansen nagellak

Sally Hansen nagellak staat bekend om de prachtige kleuren in het assortiment, de super fijne kwaliteit en het gemak waarmee deze nagellak aan te brengen is. En oh, laat ik de prachtige flesjes niet vergeten!

Over het merk Sally Hansen

Het merk Sally Hansen is voor het eerst opgericht in 1946 door Sally Hansen zelf. Zij was een onverschrokken schoonheidsondernemer, vernieuwer en stilistisch icoon. Toen vrouwen de leiding hadden over het huishouden in plaats van bedrijven, trotseerde Sally zowel haar echtgenoten, ouders en de maatschappij in het algemeen, en creëerde ze het leven en de schoonheid die zij voor zichzelf en door zichzelf wilde hebben.

Sally Hansen nagellakSCHOONHEID IS MEER DAN ALLEEN NAGELLAK… SCHOONHEID IS VRIENDELIJKHEID, TOLERANTIE, KARAKTER, EN EEN MENTALE HOUDING.

Vanaf het moment van oprichting is het merk uitgegroeid tot een begrip, beroemd om zijn toewijding voor het maken van innovatief geformuleerde, betaalbare schoonheidsproducten voor de echte vrouw. Schoonheid die echt werkt.

Het merk Sally Hansen is van mening dat schoonheid beter is als je het zelf doet. Als je de controle over je schoonheid op je neemt. Dat gevoel dat je krijgt als je elke manicure tot het uiterste beheert. Elke pedicure perfectioneert. Zorg draagt voor elke nagelriem. Omdat we weten dat vrouwen schoonheid niet als een saaie klus beschouwen. We genieten ervan! We genieten van elk zelfverzorgend moment. Wenkbrauwen met zweet en tranen.

Volledig de moeite waard. En altijd opgemaakt. En dat is waarom Sally Hansen bestaat, zodat vrouwen alles kunnen krijgen wat ze nodig hebben. De producten. De kennis. De inspiratie. Net als in de salon, maar dan beter omdat we het allemaal zelf gedaan hebben. De kracht om ons beste zelf te zijn. Elke. Dag. Weer.

Sally Hansen miracle gel

Onderdeel van de nagellakken van Sally Hansen zijn de miracle gel, de salon manicure en de color therapy. Allemaal nagellakken met hun eigen, unieke eigenschappen. De miracle gel lak is een gel nagellak: een lak die gemakkelijk aan te brengen is zonder lamp, maar wel de sterke kenmerken heeft van een gellak. Je hebt er lang plezier van en de glans is intens mooi.