Toont alle 21 resultaten

Victoria Vynn nagellak

Victoria Vynn nagellak is een nagellak van salonkwaliteit. Een lak die je gemakkelijk aanbrengt, die diepe kleurpigmenten heeft en die je ook gemakkelijk weer verwijderd, om vervolgens weer een andere kleur aan te brengen.

De visie van Victoria Vynn

De makers van Victoria Vynn nagellak zijn ervan overtuigd dat iedere vrouw een enorm potentieel heeft en dat zij eraan kunnen bijdragen dit potentieel ook daadwerkelijk uit te dragen. Victoria Vynn zorgt ervoor dat, dankzij geweldige nagels, vrouwen de kracht in hunzelf ontdekken en gebruiken zodat zij zich gesterkt voelen in iedere situatie: dapper en vol zelfvertrouwen.

Beauty is truth. Truth is beauty. ~ John Keats

Victoria Vynn wil graag onderdeel zijn van jouw dagelijkse leven en van “waarheid” en “mooi zijn” gelijkwaardige termen maken. Daarom ontwikkelen zij producten waarmee jij iedere dag geweldige handen hebt. Tenslotte ziet iedereen die! Bij de totstandkoming van de producten zijn kwaliteit, trendy kleuren en betaalbare prijzen de pilaren.

Victoria Vynn maakt jou speciaal: echt, krachtig en mooi.

Bekijk hier alle iQ nagellakken van Victoria Vynn.

Victoria Vynn kleuren

Het assortiment kleuren van Victoria Vynn nagellak is groot. De gaafste kleuren zitten in de collectie: warme kleuren voor de winter en vrolijke kleuren voor de zomer. Hoewel: jij draagt de Victoria Vynn nagellak kleuren natuurlijk helemaal zoals jij het wilt. Welk seizoen het ook is. Als je nagellak maar bij je outfit, de gelegenheid en je mood past!