Je Eigen Nagellak Flesje Samenstellen

Home | Uitleg | Start | Opnieuw | Contact |


Ooit je eigen nagellak en nagellak flesje zelf ontworpen?


In een aantal eenvoudige stappen kan jij ook je persoonlijke en favoriete kleur, achtergrond etiket, naam en persoonlijke boodschap op het etiket samenstellen.

Klik HIER om meteen te starten.


Na het zelf ontwerpen zie je het voorbeeld van het nagellakflesje wat je na de laatste stap nog steeds kan aanpassen. Ben je trots op je eigen ontwerp, dan kan je het definitieve ontwerp bestellen. Wij produceren dezelfde dag nog jouw bestelling en stoppen de juiste kleur in het flesje. Vervolgens voorzien we het flesje van het samengestelde en professioneel gedrukte etiket. Dit verpakken wij samen met een flesje basecoat en een flesje top coat in een prachtige gift box die wij voor jou versturen naar iemand die jij een unieke en persoonlijke gift wilt toesturen.Tijdens het bestellen vul jij o.a. jouw naam in bij afzender en natuurlijk alle naam en verzend gegevens van de ontvanger. Wij verzenden wereldwijd en de gift verpakking past gewoon door de brievenbus, de ontvanger hoeft dus niet thuis te zijn om de gift in ontvangst te nemen.
Let wel op dat je alle adres gegevens compleet en juist invult!

De ontvanger van jouw persoonlijke Nailpolish Gift zal verrast zijn met de set, bestaande uit 3 persoonlijke flesjes verpakt in een bovenstaande gift box.

Ontwerp nu jouw persoonlijke nagellak en laat het ons vandaag nog gratis versturen.

Echt een unieke verrassing voor de ontvanger, en voor € 19,95 produceren, verpakken en versturen wij jouw nagellak, basecoat en top coat in een prachtige gift box.

Ontwerp nu ook een uniek nagellak flesje zonder de giftbox en de extra's maar wel met een door jou ontworpen etiket en laat het gratis versturen.
Een coole verrassing voor de ontvanger en dat voor slechts € 9,95

Klik HIER om te starten.


Verzenden


Kleurige verrassing, gewoon door de brievenbus.

Zo hoeft er niemand thuis te zijn om de deur open te doen voor de koerier. Super handig als het lastig inschatten is wanneer de ontvanger thuis is. Wij versturen je NagellakGift in Nederland (www.nagellak.nl), België (www.nagellak.be) en Duitsland (www.nagellack.de) maar ook in de rest van de wereld.

Klik HIER om meteen te starten.


Nagellak Info


Bij elke nagellak bestelling ontvang je ook een flesje basecoat en top coat. Hiermee kan de ontvanger van jouw gift haar nagellak nog mooier laten glimmen en langer genieten.

Zelf je etiket ontwerpen. Zelf je nagellak kado maken. Nu ook een enkel flesje nagellak als kado.

Elke NagellakGift bestaat dus uit 3 flesjes verpakt in een vrolijke brievenbus verpakking. Geweldig om iemand mee te verassen toch? Gebruik altijd eerst de Basecoat voor een goede hechting, het opvullen van eventuele ribbels en tegen het verkleuren van je eigen nagels.

Schud of rol het flesje voor gebruik, lak je nagels in 2 keer, begin in het midden van je nagel en werk naar buiten.

Na gebruik de hals van het flesje schoonmaken en het dopje stevig aandraaien. Het flesje nooit in de zon of dicht bij warmte bronnen plaatsen.

Ontwerp nu jouw persoonlijke nagellak en laat het ons vandaag nog gratis versturen. Echt een unieke verrassing voor de ontvanger en voor maar € 19,95 produceren, verpakken en versturen wij jouw nagellak, basecoat en top coat in een prachtige gift box.

Ontwerp nu ook een enkel persoonlijke nagellak flesje zonder de giftbox en de extra's maar wel met een uniek door jou ontworpen etiket en laat het gratis versturen.
Een coole verrassing voor de ontvanger en dat voor slechts € 9,95

Klik HIER om te starten.