Hier vind je alle informatie rondom betalen, verzenden, retourneren, een klacht indienen en natuurlijk een link naar de Algemene Voorwaarden. Klik op een titel hieronder om direct naar het betreffende onderwerp te gaan.

Betalen
Verzenden
Retourneren
Klachten
Algemene Voorwaarden
Privacy Verklaring

Betalen

Alle betalingen die je doet aan nagellak.nl, verlopen via payment provider Mollie. Voor Nederland bieden wij iDeal als betaalmethode aan, voor België is dat BanContact.

Verzenden

Je bestelling wordt verstuurd met PostNL of DHL.

Voor Nederland zijn de verzendkosten €4,15 wanneer je pakket door de brievenbus past en €6,95 wanneer er een pakket verzending nodig is. Bij beiden wordt je bestelling verstuurd inclusief Track & Trace code, zodat je je pakket kan volgen.

Voor verzending naar België zijn de kosten voor brievenbuspakketjes zonder Track & Trace €3,72. Kies je voor verzending inclusief Track & Trace dan zijn de kosten €4,71.

Past je bestelling voor België niet door de brievenbus, dan zijn de kosten voor verzending €8,02.

Bij besteding van €50 of meer wordt je bestelling gratis verzonden!

Retourneren

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten teruggestort. Alleen de kosten voor retour van jouw thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van de door jou gekozen vervoerder.

Wanneer je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan nagellak.nl geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht neem je contact met ons op via webshop@nagellak.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van de retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is en onbeschadigd is.

Retourformulier

Druk op de knop hieronder om het retourformulier in te vullen en direct aan ons te verzenden. Wij nemen na ontvangst van de aanmelding van je retour contact met je op, je zal dan ook de gegevens voor verzending ontvangen.

Graag ieder artikel opgeven dat je wilt retourneren.
Het ordernummer is te vinden op je besteloverzicht.
Graag opgeven op wiens naam de bestelling is geplaatst.
Deze informatie gebruiken wij alleen om het bedrag terug te storten waar jij recht op hebt. Wij slaan je bankgegevens niet op.
Op welke naam of namen staat de rekening geregistreerd?

Klachten

Wanneer je klachten hebt over de producten of dienstverlening van nagellak.nl, dan maak je deze binnen 2 maanden na je aankoop bij ons bekend via webshop@nagellak.nl. Zet duidelijk in de email wat de klacht is en wanneer de klacht is ontstaan. Wij nemen spoedig na ontvangst van je email contact op.

Algemene Voorwaarden

De algemene voorwaarden van nagellak.nl vind je hier.

Privacy Verklaring

De privacy verklaring van nagellak.nl vind je hier.