Toont alle 9 resultaten

Witte nagellak is eigenlijk altijd goed. Het is een basic kleur, die eigenlijk niet mag ontbreken in je nagellak collectie. Welk seizoen het ook is: het maakt écht niet uit, want nagellak in een witte tint is altijd mooi! 

Denk je in: in de zomer prachtige witte nagellak, die je bruine huid nóg bruiner doet lijken. Of in de winter, wanneer je nagels net zo wit zijn als de piste. Beiden geweldig!

Nagellak met een witte kleur is er in verschillende soorten: melkachtige, half dekkende nagellak, maar ook dekkende nagellak in het wit. Er is mat wit, maar ook glanzend wit.

De betekenis van witte nagellak

Over de betekenis van witte nagellak lees je nogal verschillende dingen: het zou betekenen dat je je single relatiestatus ermee aangeeft. Maar er wordt ook beweerd dat witte-nagellak-dragers jong (van geest), modern en minimalistisch zijn en de laatste trends volgen. Maar wit staat ook voor rust. Het wordt gedragen door rustige, geduldige mensen.

Witte nagellak aanbrengen

Het aanbrengen van witte nagellak is niet heel anders dan het aanbrengen van andere kleuren nagellak. Allereerst start je met het vijlen van je nagels in de gewenste vorm en duw je je nagelriemen voorzichtig terug. Daarna breng je een laagje basecoat aan, ter bescherming van je nagels én zodat je nagellak extra goed hecht. Vervolgens breng je de witte nagellak aan. Liever meerdere dunne laagjes, dan één dikke. Laat ieder laagje goed drogen. Het kan zijn dat je bij witte lak 3 laagjes moet aanbrengen. Daarna maak je je manicure af met een laagje topcoat, die de nagellak goed beschermt tegen krassen en je nagellak extra laat glanzen.

Witte nagellak met glitters

Glitters in je witte lakje is wel écht heel erg tof! Hierdoor wordt je manicure meteen een eye-catcher. Ga je trouwen? Dan is witte nagellak met glitters een gaaf statement. Glitter hoeft natuurlijk niet op al je nagels, je kan er ook voor kiezen om op 1 of 2 nagels de glitter nagellak te doen, terwijl je op je andere nagels de gewone nagellak hebt. Genoeg mogelijkheden!

Witte nagellak voor French Manicure

French manicure: wanneer het nagelbed mooi roze is en de randjes van je nagels mooi wit zijn. Dan is witte nagellak natuurlijk onmisbaar. Je lakt dan eerst je nagels met de roze nagellak en vervolgens maak je (uit de hand met een nailart penseel of middels een sjabloon) de witte rand. Na het drogen doe je topcoat er overheen en zo heb jij prachtige french manicure nagels.