Toont alle 5 resultaten

Zwarte nagellak

Zwarte nagellak is gedurfd, edgy, tijdloos en stijlvol. Deze kleur geeft je een een mysterieuze uitstraling en is makkelijk te combineren. Eigenlijk is zwarte nagellak altijd goed!

Bij nagellak.nl vind je zwarte nagellakken van de merken Essie, O.P.I, Victoria Vynn en W7 en natuurlijk variërend van prachtig glanzende nagellak tot gave zwarte glitter nagellak.

Mat zwarte nagellak

De kleur zwart of je nagels is perfect voor een matte afwerking. Het geeft een heel verrassend en tof resultaat! Met een matte topcoat maak je zelfs de meest glanzende nagellak mooi mat. Het is zeker het proberen waard!

Wat is de betekenis van zwarte nagellak?

Nagellak in het zwart wordt nogal snel gelinkt aan de gothic lifestyle. Terecht misschien ook wel, want vaak zie je gothics inderdaad met zwarte nagels. Dat is niet voor niks: binnen de gothic cultuur functioneert zwarte nagellak als een bestempeling van individualiteit, mysterie en non-conformiteit. Het is een kenmerkende kleur geworden die het donkere en decadente omarmt.

Zwarte nagellak: populair bij mannen

Nagellak bij mannen is mateloos populair. Zwart is een kleur die mannen graag op hun nagels dragen, samen met grijze, blauwe en groene tinten.

Toch is zwarte nagellak echt niet uitsluitend voor mannen, zoals roze nagellak ook echt niet uitsluitend voor dames is. Laten we vooral allemaal de nagellak kleuren dragen waar we zelf blij van worden!

Zwarte nagellak is een perfecte basis

Fan van nailart? Zwart is de perfecte basis voor vele nailart creaties. Je kan er vrolijke stippen op maken, gave lijnen, glitter en steentjes doen het erg goed en zoveel meer is mogelijk. Zwart is de perfecte basis. Misschien zie je er uiteindelijk vrij weinig meer van, maar jij weet dat zwart de perfecte basis was!

De alternatieven van zwarte nagellak

Is zwart je toch net te heftig? Dan is een mooie grijze nagellak of bijvoorbeeld een donkerblauwe nagellak een heel mooi alternatief. Nog altijd mooi donker, maar net iets minder heftig als de kleur zwart.