Over Nagellak.nl

Een plek waar je alles kan bestellen wat je nodig hebt als je thuis je nagellak of gellak wilt aanbrengen. Dat is wat wij van nagellak.nl voor jou willen zijn. Wij maken voor jou een selectie van de beste merken, de mooiste kleuren en bieden je kwaliteit voor een goede prijs.

Nagellak.nl staat voor snelle levering, een uitstekende klantenservice en natuurlijk alleen de beste producten. Wij staan jou persoonlijk te woord en vinden het belangrijk dat jij tevreden bent.

Op onze website vindt je niet alleen een groot aanbod aan producten, maar ook veel informatieve artikelen die jou helpen om de producten op de juiste manier te gebruiken. Zo heb jij nog meer en langer plezier van de producten die je bij ons koopt.

Referenties

Het gezicht achter nagellak.nl

Ik ben Amanda Timmer en het gezicht achter nagellak.nl. Ik ben een gedreven persoon, eerlijk en een groot fan van nagellak en gellak. Al ver voor ik deze webshop startte, liep ik met nette nageltjes rond die ik altijd zelf thuis deed. Naarmate ik dat vaker deed, ging het steeds beter.

Mijn persoonlijke favorieten zijn blauwe gellakken en ook groen tinten zal je me veel mee zien. In de koudere maanden gebruik ik vaak donkere lakken en in de zomer vaak lichte kleuren. Een fijne roze gellak mag dan natuurlijk niet ontbreken. Ik geef vaak de voorkeur aan gellak (ook omdat ik zachte nagels heb en die echt langer worden met gellak), maar als ik een keer snel mijn nagels moet doen is een goede nagellak ook zo gepakt.

Naast deze webshop heb ik een webdesign bureau (Madoo). Door nu zelf een webshop te managen, weet ik exact hoe het reilen en zeilen rond een webshop allemaal werkt en kan ik mijn Madoo klanten nog beter van dienst zijn.
Gelukkig hoef ik het niet allemaal alleen te doen: achter de schermen wordt ik bijgestaan door Danny. Door dit samen te doen, hebben we altijd een gebalanceerd assortiment en gaan bestellingen vlot de deur uit.

  • Gratis verzending vanaf €50
  • Binnen 24 uur verstuurd
  • Levering in NL & BE
  • Persoonlijke support via telefoon, mail & whatsapp