Toont alle 16 resultaten

O.P.I nagellak groen – Don’t talk Bach to me

Oorspronkelijke prijs was: €16.95.Huidige prijs is: €14.40.

O.P.I nagellak groen – Front Lawn

Oorspronkelijke prijs was: €16.95.Huidige prijs is: €14.40.

O.P.I nagellak groen – Tart Green Apple

Oorspronkelijke prijs was: €16.95.Huidige prijs is: €14.40.

Groene nagellak

Groene nagellak brengt je rust. Het brengt je terug naar de natuur. het frisse groen van het voorjaar, of donkerder groen van het najaar. Tijdens een festival doet fluor groen het natuurlijk ontzettend goed en met de kerstdagen kan een groene glitter nagellak natuurlijk eigenlijk niet ontbreken.

In ons assortiment van nagellak, vind je zeker de groene tint waar jij op dit moment naar op zoek bent. Met glitters, zonder glitters, in felle tinten en in donkere tinten; we proberen altijd een uitgebreid aanbod van groene nagellakken aan je te kunnen bieden.

Groene nagellak van verschillende merken

Binnen onze webshop hebben we meerdere merken en van iedere merk hebben we wel één of meerdere groene tinten. Denk aan Essie, O.P.I, Victoria Vynn en W7.

Heeft groene nagellak een betekenis?

Kies je graag voor groene nagellak? Dan ben jij waarschijnlijk een stijlvol persoon. Je bent je bewust van het leven, de aarde en de natuur. Jij durft voor jezelf te kiezen!

Hou je van groene tinten op je nagels? Dan is de kans dat je van blauwe nagellak houdt ook erg groot.

Nagellak voor mannen: ook groen?

De tijd dat alleen vrouwen nagellak droegen, is voorbij. Nagellak voor mannen zie je steeds meer en groene nagellak is daar bij uitstek geschikt voor! En heus niet alleen diep donkergroen, ook de heren kunnen zich helemaal laten gaan met de verschillende groen tinten.

Verwijder je groene nagellak makkelijk?

Ja. Ook al is een donkere kleur nagellak soms wat lastiger te verwijderen, een groene kleur is niet lastiger dan een andere kleur. ‘Gewone’ nagellak verwijder je gemakkelijk met wat nagellak remover op een celstofdepper. Zitten er glitters in je nagellak? Dan kan je het beste een nagellakremover met aceton gebruiken voor het beste resultaat.