Toont alle 8 resultaten

BIAB

BIAB is de afkorting van Builder In A Bottle. Het is een extra sterke laag die over je eigen nagels wordt gelegd en uithardt onder een LED lamp voor nagels. BIAB is te gebruiken met of zonder gellak en is enorm sterk. Je kan er de natuurlijke nagel mee verlengen (middels nagelsjablonen), maar je kan het ook gebruiken als extra sterke laag onder je gekleurde gellak.

Met de BIAB producten in ons aanbod, kan je heel goed BIAB nagels zelf doen!

Wat doet BIAB?

BIAB is een extra sterke laag die je eigen nagels herstelt, oneffenheden egaliseert en sterk hecht. Het is zo sterk, dat je er zelfs je eigen nagels mee kan verlengen. BIAB is eigenlijk een vervanging van kunstnagels. Door BIAB op je eigen nagels aan te brengen, worden je eigen nagels zo sterk dat je ze tot iedere lengte kan laten groeien. Zelfs nagels die normaal gesproken snel afbreken.

Hoe lang kunnen BIAB nagels blijven zitten?

De BIAB blijft lang mooi, maar omdat je nagels verder groeien krijg je na 3 a 4 weken een uitgroei en is het dus hoog tijd om het bij te werken. De BIAB verwijder je gemakkelijk door het grootste deel weg te vijlen en de laatste laag af te weken met aceton.

BIAB: kan je het zelf doen?

Ja, BIAB kan je prima zelf zetten. Het is echt wel even wennen in het begin, omdat BIAB dikker is dan gewone nagellak en je even goed moet weten welke stappen je moet nemen, maar die stappen lees je bij ieder BIAB product op deze website heel duidelijk.

BIAB Proberen

Wil je zelf een keer laagdrempelig BIAB proberen, zonder meteen een enorme investering te moeten doen? Begin dan met de BIAB Starterkit. Hier zit alles in wat je nodig hebt, in kleinere formaten, om BIAB zelf te zetten. Je hebt met deze starterkit voldoende spullen om de BIAB zeker 5 tot 10 keer te kunnen zetten.

BIAB Nagellak

BIAB Nagellak is een combinatie van acryl en gellak. BIAB is dunner dan een acrylnagel, maar dikker dan een gellak. Het blijft heel erg lang mooi en versterkt de natuurlijke nagel. Onder de BIAB groeit je eigen nagel mooi door, voor nog langere natuurlijke nagels.

BIAB online kopen

BIAB online kopen? Je had inmiddels waarschijnlijk wel gezien dat je BIAB hier bij ons kan kopen. Wij bieden BIAB in verschillende kleuren aan, zodat er bij iedere huidskleur een passende kleur BIAB te vinden is. Ook de BIAB trial kit is geweldig!