Toont alle 8 resultaten

Herome

Het merk Herome bestaat al sinds 1982 en is gespecialiseerd in hand- en nagelverzorging. De oprichtster Margreet van Roemburg ontdekte tijdens haar vakantie in Engeland hét middel om van haar eindeloos slappe nagels af te komen. Zij besloot met deze ontdekking verder te gaan en zo werd de bekende nagelverharder geboren.

Nu, ruim 40 jaar later, is Herome marktleider in Nederland op het gebied van natuurlijke nagelverzorging. Alle producten zijn 100% dierproefvrij en ze bevatten ook geen dierlijke producten. Om jezelf als merk volledig onder dierproefvrije cosmetica te mogen scharen, is het belangrijk dat de producten niet te koop zijn in landen waar proeven op dieren legaal zijn. In die landen in het merk Herome daarom ook niet verkrijgbaar.

Productie Herome

Herome Cosmetics is een van de weinige zelfstandige Nederlandse producenten van cosmetica. Alle producten worden ontwikkeld, geproduceerd en gedistribueerd vanuit het hoofdkantoor in Almere. Van daar uit wordt geleverd aan vele ketens en landen.

Aanbod Herome producten

Het aanbod Herome producten dat wij aanbieden hier in de webshop is groeiende. Natuurlijk hebben we de o zo bekende nagelverharder voor je, maar ook de fijne handcreme, corrector pen en top coat mogen natuurlijk niet ontbreken. En ben je (nog steeds…) een fervent nagelbijter? Speciaal voor jou hebben we de bye-bite nagellak, waarmee je het wel uit je hoofd laat om op je nagels te bijten!