Toont alle 17 resultaten

Nailart: de reguliere nagellak voorbij. Kunst op je nagel. Altijd uniek en creatief. En bovendien een momentje voor jezelf! Je even helemaal verliezen in je creativiteit en daar nog lang plezier van hebben, omdat je je nagels iedere dag ziet. Nagelversiering verveelt nooit!

Wat is nailart?

Nailart is kunst op je nagel. Het versieren van je nagel met nagellak, gellak, steentjes, glitters, folies en met natuurlijk een flinke dosis creativiteit. Je hebt er speciale penselen en zelfs speciale lakken voor, zoals cat-eye gellak (wat met een magneet een bijzondere vorm krijgt).

Kan ik nailart zelf zetten?

Ja, je kan zelf prima experimenteren met nailart. Begin met simpelere nagelversieringen om te oefenen, want oefening baart (nagel)kunst! Het zelf zetten van bloemetjes is altijd een mooi begin, want dat is best wel te doen door het zetten van stipjes met een dottingtool. En ook streepjes maken met een fineliner brush is iets waar je prima mee kan beginnen. En zo maak je het steeds iets moeilijker.

Nailart kan je maken met zowel gewone nagellak, als ook met gellak.

Nailart: wat heb je ervoor nodig?

Voor het kunnen maken van nailart zijn heel veel verschillende tools en producten te krijgen. Denk aan penselen, voor het uit de hand maken van strakke lijnen en speelse vormen. Een dotting tool maakt stippen, die samen vaak weer een bijzonder geheel vormen. Een ombre-brush maakt het zetten van een kleurverloop weer heel makkelijk. Maar je hebt ook (glitter)poeder, stickers, folie, nagelstempels en meer uiteenlopende materialen voor de meest verrassende en creatieve resultaten.

Het minimale wat je echt wel nodig hebt zijn verschillende kleuren nagellak of gellak en 2 of 3 penselen die allemaal iets anders kunnen. Ook een stukje aluminiumfolie is handig, om daarop een kleine hoeveelheid nagellak of gellak te kunnen doen, van waaruit je je penselen kan dippen.

Als laatste heb je een flinke portie geduld nodig. Niet alleen omdat het zetten van nailart wel wat tijd kost, maar ook omdat het de 1e keer misschien niet helemaal wordt zoals je had gehoopt… Maar hou vol! Het gaat je zeker lukken, zo lang je blijft oefenen. Kijk ook welke materialen je het beste liggen. Misschien kan je niks met folie, maar ben je geweldig met penselen. Of juist andersom. Probeer en ondervindt!

Hoe maak je de mooiste nailart?

De mooiste nail-art maak je zelf, door eerst zelf inspiratie op te doen. Weet wat je (ongeveer) wil gaan maken, dan weet je ook wat je nodig hebt. Leg alles klaar, dat geeft overzicht.

Eerst begin je natuurlijk bij de basis: het aanbrengen van je nagellak of gellak. Na de laatste kleurlaag, breng je de nailart aan. Bij nagellak is dat direct over de laatste kleurlaag heen, voordat die uitgehard is. Bij gellak ook, maar dan start je met de nailart na het uitharden van de laatste kleurlaag. Je nailart ‘bevestig’ je dan op de plaklaag van de gellak.

Is je nailart af? Dan maak je het af van een laag topcoat. Deze beschermt je nailart, maar maakt ‘m ook prachtig shiny.

Nailart inspiratie

Een beetje inspiratie is natuurlijk welkom wanneer je met nailart aan de slag gaat. Op onze nailart ideeën pagina vind je geweldige nagelversieringen! Voor beginners en voor gevorderden.

Nailart koop je online bij nagellak.nl

Voor de beste, mooiste en meest unieke nailart materialen ben je hier op het juiste adres! Het assortiment is continue in beweging, dus dikke kans dat je hier steeds weer iets nieuws vindt. Bovendien bieden we je alleen materialen en producten aan die ook gebruikt wordt door professionele nagelstylistes. Alleen maar top-kwaliteit!