Resultaat 1–24 van de 275 resultaten wordt getoond

Halo gellak is van Pure Nails en afkomstig uit Kent, UK. Het is een merk gellak dat vooral door professionals wordt gebruikt in nagelsalons, maar wat inmiddels z’n weg weet te vinden naar gellak-lovers die thuis hun nagels zelf doen.

Halo biedt een groot assortiment gellakken en aanverwante benodigde producten aan voor het kunnen aanbrengen en ook op de juiste manier verwijderen van de gellak. En het beste is misschien wel: Halo is vegan en dierproefvrij.

Halo gellak: geweldige kwaliteit, voor een betaalbare prijs

Halo gellakken zijn niet duur: voor een potje van 8ml betaal je €8,10 bij ons. Dan zou je misschien zeggen: de kwaliteit dan? Is het wel goed genoeg? Oh, absoluut. Ik denk zelfs dat het je verwachtingen gaat overtreffen.

De basis producten van Halo voor het voorbereiden van je gellak zijn al geweldig, zoals bijvoorbeeld de prep & scrub. Want een goede voorbereiding van je gellak bepaald natuurlijk ook hoe lang het goed blijft zitten. De geweldige Halo Basecoat is dan ook zeker onmisbaar, net als de handige no-wipe top coat, die een geweldige glans geeft aan jouw nieuwe gellak kleur.

Het Halo gellak kleuren assortiment

Pure Nails brengt regelmatig nieuwe collecties uit voor de Halo gellakken. Wij hebben dan ook meer als 150 kleuren in ons assortiment. Voor iedereen zit er een kleur tussen! Voor ieder seizoen, iedere outfit, iedere persoonlijke wens.