Toont alle 8 resultaten

Nail art tools zijn verschillende instrumenten en accessoires die worden gebruikt bij het creëren van nageldecoratie en nail art. Deze tools helpen bij het aanbrengen van details, patronen en decoratieve elementen op de nagels. In onze webshop vind je onder andere de veelvoorkomende nail art tools:

  1. Nail art kwasten: er zijn verschillende soorten kwasten beschikbaar, zoals platte kwasten, fijne penseelkwasten en detailkwasten. Ook kwasten voor ombre nagels (met kleurverloop) en one-stroke nailart vind je hier!
  2. Dotting tool: dit is een tool met een puntige uiteinde, meestal van metaal of plastic, waarmee stippen op de nagels kunnen worden gemaakt. Dotting tools zijn verkrijgbaar in verschillende groottes, waardoor je stippen van verschillende diameters kunt maken. Met een dotting tool kan je bijvoorbeeld heel gemakkelijk hartjes en bloemen maken.
  3. Ombre/Gradiënt sponsjes: met een ombre sponsje neem je gemakkelijk wat nagellak of gellak welke je op het sponsje naast elkaar plaatst, om deze vervolgens op de nagel te stempelen. Geeft een geweldig resultaat!
  4. Nail art placement tool: met een placement tool voor nail art plaats je gemakkelijk (rhino)steentjes op de nagel. Deze strass steentjes zijn te klein om met de hand te pakken en te plaatsen. Een placement tool zorgt ervoor dat jij het steentje of de steentjes exact zo kan plaatsen zoals je in gedachten had.
  5. Gellak stirrer (spatula): met een gel stirrer kan je gemakkelijk kleine beetjes gellak uit het potje halen en deze met elkaar mengen. De spatula maak je gemakkelijk weer schoon!

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van tools die beschikbaar zijn voor geweldige nageldecoratie. Er zijn nog veel meer tools en accessoires die je kunt gebruiken om creatieve en unieke nagelontwerpen te maken.

Nail art tools zijn onmisbaar voor echt toffe nail art.