Resultaat 1–24 van de 59 resultaten wordt getoond

O.P.I nagellak blauw – Miss Piggy’s Big Number

Oorspronkelijke prijs was: €16.95.Huidige prijs is: €14.40.

O.P.I nagellak bruin – Stir-fried Eggplant

Oorspronkelijke prijs was: €16.95.Huidige prijs is: €14.40.

O.P.I nagellak donkerblauw – Right off the bat

Oorspronkelijke prijs was: €16.95.Huidige prijs is: €14.40.

O.P.I nagellak donkerrood – Visions of Love

Oorspronkelijke prijs was: €16.95.Huidige prijs is: €14.40.

O.P.I nagellak geel – Plant one on me

Oorspronkelijke prijs was: €16.95.Huidige prijs is: €14.40.

O.P.I nagellak goud – 50 Years of Style

Oorspronkelijke prijs was: €16.95.Huidige prijs is: €14.40.

O.P.I nagellak groen – Don’t talk Bach to me

Oorspronkelijke prijs was: €16.95.Huidige prijs is: €14.40.

OPI nagellak

OPI nagellak is één van de beste nagellak merken die er zijn. Het staat bekend om de geweldige samenstelling, de prachtige fashionable kleuren en de iconische namen. Het merk OPI biedt betaalbare luxe.

De nagellakken van OPI bevatten veel kleurpigmenten, voor een perfecte dekking. Het blijft lang zitten en heeft een geweldige glans.

De OPI kleuren zijn vrij van DBP, tolueen of formaldehyde. Daarnaast bevat elk flesje nagellak het revolutionaire ProWide™ penseel, waarmee je makkelijk egaal en streepvrij kunt lakken.

Soorten OPI nagellak

Er zijn verschillende soorten OPI nagellak. In deze webshop vind je de nail lacquer en de infinite shine variant.

Nail Lacquer is de ‘gewone’ nagellak van OPI. De nagellak is er in vele kleuren. Je brengt deze nagellak makkelijk aan, 2 laagjes is vaak het mooiste. De nagellak hecht het beste wanneer je start met de OPI Natural Nail Base Coat. Eén laagje hiervan als basis is voldoende. Daarna breng je 2 laagjes gekleurde nagellak aan, iedere laag laat je uiteraard goed drogen. Voor het allermooiste resultaat met optimale glans gebruik je als laatste de OPI Top Coat. Deze zorgt er ook nog eens voor dat je OPI nagellak langer blijft zitten. OPI Nail Lacquer verwijder je simpel met een nagellak remover.

OPI Infinite shine nagellak is een combinatie tussen gellak en nagellak. Je brengt deze aan als een nagellak, maar het is sterk als een gellak. Deze nagellak hoeft niet uit te harden onder een UV LED lamp, maar droogt gewoon aan de lucht. Omdat deze nagellak zo sterk is, blijft deze tot wel 11 dagen ontzettend mooi. Ook bij deze nagellak start je het beste met de Infinite Shine Base Coat, ook om verkleuring van de nagels tegen te gaan. Daarna breng je 2 lagen OPI Infinite Shine nagellak aan, gevolgd door de Inifinte Shine top coat. Deze zorgt voor ultieme glans, zoals bij echte gellak.

Wat je moet weten over O.P.I nagellak

O.P.I nagellak is na openen minimaal 24 maanden houdbaar. Zorg ervoor dat flesjes niet in de zon staan en houd de hals van de potjes nagellak netjes schoon, zodat deze goed blijft sluiten.

Waar staat O.P.I voor?

De afkorting O.P.I staat voor Odontorium Products Incorporated. Odontorium staat in het Nederlands voor tandheelkundig. De ontwikkeling van acrylnagels vond haar oorsprong namelijk min of meer bij toeval in de tandheelkunde, toen een tandarts per toeval een diepe scheur in zijn nagelplaat repareerde met tandheelkundig porselein.

Deze oplossing werd op beperkte schaal populair bij filmsterren. George Schaeffer, de oprichter van OPI, ontwikkelde een nieuw acrylproduct, specifiek voor kunstnagels.

Dat George zich ook ging richten op nagellakken kwam doordat zijn klanten – de nagelstylistes – hier veelvuldig om vroegen. In 1989 lanceert OPI, onder leiding van Suzi Weiss-Fischmann, de eerste nagellaklijn. OPI heeft van nagellak een onmisbaar mode item gemaakt en heeft vanaf 1989 nooit één seizoencollectie overgeslagen!