Toont alle 6 resultaten

Bruine nagellak

Bruine nagellak is er in zoveel verschillende tinten… donkerbruin en lichtbruin natuurlijk, maar ook taupe, nude, bruin met een grijstint, met glitter, zonder glitter en nog vele andere variaties.

Waarom bruine nagellak?

Simpelweg omdat het de perfecte mix van veelzijdigheid en stijl biedt. Het is een tijdloze keuze die nooit uit de mode raakt, en het past moeiteloos bij elke huidtint en outfit. Bovendien stralen bruine gelakte nagels een subtiele elegantie uit die zowel op kantoor als tijdens een avondje uit de aandacht trekken.

Bruine nagellak: alleen in de herfst?

Ok, mooi bruin gelakte nagels vinden wij echt geweldig in de herfst. De prachtige warme tint die helemaal overeenkomt met hoe de natuur in de herfst veranderd. De donkerdere dagen en jouw donkerder gelakte nagels… Ja, de herfst en bruine nagellak zijn een goede combinatie.

Maar deze tint nagellak hoeft zeker niet alleen maar in de herfst! Het is in alle seizoenen mooi, niet in de laatste plaats omdat deze kleur er in zoveel tinten is, dat er altijd wel een bruine kleur is die past bij het seizoen (en bij jouw outfit).

Bruine nagellak van de beste merken

In onze webshop vind je bruine nagellakken van veel verschillende merken: OPI, Essie, W7, Victoria Vynn en Sally Hansen. Ieder merk heeft wel een nagellak in het bruin in het assortiment, omdat zij natuurlijk ook precies weten hoe veelzijdig een mooie bruine tint op je nagels is. Alle merken brengen regelmatig nieuwe nagellak collecties uit, met nieuwe kleuren. Ook nieuwe bruin-tinten zitten er regelmatig tussen!

Jouw nagellak binnen 24 uur verstuurd!

Bestel jij bij ons je bruine nagellak? Wij verzenden jouw bestelling binnen 24 uur, meestal heb je het de volgende dag in huis! Want wij weten maar al te goed: eenmaal dat nieuwe fijne kleurtje op het oog, dan wil je ‘m op ook. Dus wij leveren zo snel mogelijk aan je.