Een kerst cadeau voor je vrouw, waarmee je haar echt verrast! Een cadeau dat ze echt niet had zien aankomen. Een cadeau waarmee ze meteen ziet dat je enorm je best hebt gedaan om iets te vinden dat bij haar past én zij dat ook opmerkt! Met de tips hieronder, ga jij je vrouw met kerst verrassen als nooit te voren.

De meest unieke kerst cadeau ideeën voor je vrouw

Vrouwen willen er mooi uitzien en doen daar goed hun best voor. Het is je vast wel eens opgevallen, toch? Je vrouw ziet er verzorgd uit, kleed zich leuk en is graag bezig met haar nagels. Want ook die horen bij er verzorgd uitzien! Als ik om mij heen kijk, lopen er meer vrouwen op straat met leuk gelakte nagels, dan zonder. Hoe gaaf is het dan niet dat jij inspringt op datgene wat zij zo leuk vindt om mee bezig te zijn?!

#1: doe haar een nagellak organizer cadeau

Een nagellak organizer is een uniek cadeau. Nog niet veel vrouwen hebben deze, maar het is wel geweldig in het gebruik. Niet meer alle spullen voor het lakken van haar nagels in een ongezellige doos bij elkaar gerommeld, maar alles netjes en overzichtelijk bij elkaar in een speciaal daarvoor bestemde beautycase. Geloof me: elke vrouw vind dit een geweldige verrassing wanneer ze dit met kerst mag uitpakken. Doe er een (zelfgeschreven) leuk kaartje bij en ze zal echt verrast zijn.

#2: geef haar een nagellak.nl cadeaubon

Tja, wat kies je uit voor een vrouw die al zoveel nagellak heeft? Leuk hoor, dat zij steeds iets bij koopt en daar zielsgelukkig mee is, maar wat moet jij nou kopen? Logisch dat je daar niet helemaal uitkomt. Ik kan je verklappen: het is ook best complex… Laat haar daarom zelf wat moois uitzoeken waar ze heel blij mee is middels de nagellak.nl cadeaubon.

De cadeaubon geef je zelf een waarde mee, dus jij bepaalt zelf hoeveel je haar cadeau geeft. Je kan de bon digitaal bestellen, maar een fysieke cadeaubon die je, inclusief cadeauverpakking, zo onder de kerstboom kan leggen is natuurlijk vele malen leuker! De cadeauverpakking krijg je er gewoon bij. Zo kan je cadeaubon super mooi onder de kerstboom gelegd worden en heeft ze echt wat uit te pakken.

Nagellak.nl cadeaubon waarde
Nagellak.nl cadeaukaart envelop
Nagellak.nl cadeaubon

#3: breid haar collectie uit met nieuwe nagellak

Ken je je vrouw door en door? Weet jij wat ze mooi vind? Geef dan nieuwe kleuren nagellak cadeau!
Zo weet je welke kleur nagellak je voor je vrouw moet kopen als kerstcadeau:

  • Draagt je vrouw nagellak of gellak? Draagt ze nagellak, dan duurt het aanbrengen 15 a 30 minuten, laat ze haar nagels aan de lucht drogen en doet ze haar nagels iedere 5 a 8 dagen ongeveer. Draagt ze gellak, dan is ze steeds wel een uurtje met haar nagels bezig, laat ze ze drogen onder een UV/LED Lamp en blijven haar nagels 2 a 3 weken super mooi.
  • Hoe kleed je vrouw zich? Draagt ze veel dezelfde kleuren of wisselt dat heel erg? Is ze van de felle kleuren of houdt ze het liever neutraal?
  • Stemt je vrouw de kleuren van haar nagels af op het seizoen? In dat geval zal ze zomers wat lichtere of fellere kleuren dragen en in de herfst en winter wat warmere, donkerdere tinten gebruiken. En met de kerstdagen zal ze misschien lekker uitpakken met glitters!
  • Wat zijn haar lievelingskleuren? En zie je die kleur(en) wel eens terug in haar outfits of accessoires? Zo ja, dan is het goed een tint te kiezen uit deze categorie.
  • Welke kleuren zie je werkelijk nooit bij je vrouw? Die kleuren die je nooit ziet, kan je beter ook niet als nagellak aan haar cadeau geven… Beter be safe than sorry!
  • Welke kleuren nagellak heeft ze al? Is haar collectie al vrij uitgebreid, voeg dan een unieke kleur toe. Iets om te proberen! Is haar collectie nog niet zo groot, kies dan een kleur die aansluit bij haar bestaande collectie. Waarschijnlijk is je vrouw heel blij met haar ‘vaste’ collectie en is een voorzichtig uitstapje naar een nieuwe tint een goed idee.

Suggesties voor nagellakken en gellakken die je cadeau kan doen met de kerst:

All Wrapped Up collectie

Deze collectie gellakken van Halo is speciaal uitgebracht voor de feestdagen. Fijne kleuren, lekkere glitters en dus ook geweldig voor oud & nieuw. Past geweldig bij haar feestoutfit!

Maar ook na de feestdagen zijn deze glitter gellakken nog super leuk; we (wij, dames die van mooie nagels houden) combineren dan gellak graag met andere tinten en doen bijvoorbeeld 1 nagel met glitters en de rest lekker neutraal. Lekker verrassend!

Halo All Wrapped Up collectie: kerst cadeau idee voor vrouwen

Winter Warmers collectie

Wanneer je je vrouw een kerst cadeau geeft, is de winter pas net begonnen. Veel vrouwen dragen in de winter donkerdere tinten op hun nagels. Geef je een van deze kleuren, dan heeft ze er de hele winter plezier van!

Het is niet slechts de komende wintermaanden dat ze plezier heeft van deze gellakken; ze blijven hele lang goed, dus wanneer de herfst en winter zich opnieuw aandienen, komen deze gellakken gewoon weer opnieuw uit de kast!

Kerst cadeau idee voor je vrouw: Halo Winter Warmers collectie

Kerstcadeaus waar je vrouw een jaar lang wat aan heeft

Ideetje: geef je vrouw voor ieder seizoen een (of twee) nieuwe nagellakken! Je las al dat dames de kleur van hun nagels afstemmen op het seizoen, dus dikke kans dat ook jouw vrouw ieder seizoen weer op zoek gaat naar een leuke kleur. Nou, denk met haar mee en geef haar voor ieder seizoen een passende kleur waar ze blij van wordt!

#4: geef haar nailart cadeau

Enig idee wat nailart is? Het woord zegt het natuurlijk al: het is versiering voor de nagels. Want nee; nagellak is niet altijd genoeg. Je kan nóg meer met nagels doen dan ze alleen lakken. Met nailart maakt een vrouw echt een statement.

Nailart kan op verschillende manieren toegepast worden: glitters, stickers, steentjes of ‘gewoon’ met nagellak bijzondere creaties op de nagels maken. Waar je dan wel weer speciale nailart penselen voor nodig hebt…

It ain’t easy! Maar je vind hier alles op een rij. Kies maar! Waar wordt jouw vrouw blij van voor de kerst?

#5: verras haar met tools waarvan ze niet wist dat ze ze nodig had om haar nagels nog mooier te maken!

Nailart tools zijn nodig om daadwerkelijk nailart te kunnen maken. Penselen voor het kunnen aanbrengen van dunne lijnen nagellak, placement tools voor het plaatsen van steentjes, dotting tools voor het kunnen maken van stippen en een ombre tool voor het kunnen maken van kleurverloop met nagellak.

Dames zijn gek op kwastjes en lekker hiermee tutten. Dus zeker weten dat ze hier blij van wordt!

#6: handverzorging als kerstcadeau

Een heerlijke handcreme, een fijne nagelriemolie: vrouwen die hun nagels goed verzorgen zijn hier gek op.

Een handcreme verzorgt de handen, zorgt ervoor dat de huid lekker zacht wordt en blijft. Ook de huid rondom de nagels! Wat zeker in de winter vaak een hardnekkig probleem is… }
Een nagelriemolie is speciaal bedoeld voor de nagelriemen. Door die met een olie lekker zacht en soepel te houden, verbeterd de nagel conditie en groeien nagels optimaal. Echt een toevoeging voor iedere liefhebster van mooie nagels!

Geef een reactie